Parempi ääni televisioon

Olet saapunut sivuillemme, koska sinua kiinnostaa television äänen parantaminen. Haluamme auttaa sinua nauttimaan televisio-ohjelmista ja elokuvista täydellisellä äänentoistolla.

Valikoimissamme on laadukkaita äänentoistojärjestelmiä eri tarpeisiin ja budjetteihin – soundbareista kotiteatterijärjestelmiin. 

Soundbar - parempi ääni telkkariin kompaktissa koossa

Soundbar on hyvä ratkaisu televisioäänen parantamiseen, kun haluat parempaa äänenlaatua, mutta et halua hankkia kaiuttimia ja vahvistinta tai kokonaista kotiteatterijärjestelmää. Soundbar on helppo kytkeä televisioon HDMI-kaapelilla ja voit säätää äänenvoimakkuutta television omalla kaukosäätimellä.


Genelecit televisioon - kotimainen vaihtoehto parempaan tv-ääneen

Yksi suosittu vaihtoehto on Suomessa valmistetut Genelecin aktiivikaiuttimet. Miten Genelecit kytketään televisioon, on yleinen kysymys, jonka kuulemme usein. Voit hankkia erillisen verkkosoittimen, jonka avulla voit kuunnella musiikkia myös muista äänilähteistä langattoman verkon yli. Uusin laitetulokas on Marmitekin ARC13-muunnin, jonka avulla Genelecien liittäminen telkkariin käy leikiten.  

Näin kytket Genelecit televisioon!





Kotiteatterijärjestelmällä saat elokuvat ja sarjat soimaan

Kotiteatterijärjestelmät tarjoavat elokuvateatterimaisen kokemuksen mukavasti omassa kodissasi. Nykyaikaiset kotiteatterisarjat muuttavat tavallisen TV-katselun sykähdyttäväksi audiovisuaaliseksi elämykseksi. Olipa kyseessä sitten elokuvailta perheen kanssa tai urheilutapahtumien seuraaminen ystävien seurassa, kotiteatteri tarjoaa upottavan äänentoiston ja kuvanlaadun, joka vie sinut suoraan toiminnan keskipisteeseen.


Lisäksi, kotiteatterijärjestelmien asennus ja mukauttaminen on tehty helpoksi, joten voit suunnitella oman viihdekeskuksesi juuri omien mieltymystesi mukaan. Ei ole yllättävää, että kotiteatterit ovat yhä suositumpia niiden tarjoaman ainutlaatuisen elokuvakokemuksen ansiosta. Meiltä löydät myös monikanavaiset kotiteatterijärjestelmät, jotka tarjoavat vieläkin paremman äänentoiston leffoihin ja sarjoihin! 


Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään sopivimmat ratkaisut

Meillä on ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta, joka auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan äänentoistojärjestelmän. Lisäksi tarjoamme nopeat ja luotettavat toimitukset, joten saat tuotteesi nopeasti ja helposti. 

Hankkimalla äänentoistojärjestelmän meiltä, voit parantaa televisiosi äänenlaatua merkittävästi ja nauttia televisio-ohjelmista ja elokuvista täydellisellä äänentoistolla.


Tutustu valikoimaamme ja tilaa nyt! 

Loading...