Käytetyt kitarat

Löydä unelmiesi kitara laajasta valikoimastamme käytettyjä kitaroita. Meillä on erilaisia kitaramalleja tunnetuilta valmistajilta, joten löydät varmasti etsimäsi. Käytetyt kitarat ovat loistava valinta niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin soittajille.


Jokainen kitara on huolellisesti tarkastettu ja tarvittaessa säädetty erinomaiseen soittokuntoon, tarjoten sinulle parhaan mahdollisen soittokokemuksen.


Otamme soittimia myös myyntitiliin myyntiin. Myyntitili toimii niin, että asiakas tuo kitaran meille ja mietimme sopivan hinnan, millä soitin menisi kaupaksi ja minkä hinnan asiakas siitä haluaa. Myyntipalkkiomme on 20 % myyntitilisoittimen hinnasta.


Kaikki käytetyt kitaramme ovat testattavissa Hifi.fi:n Joensuun myymälässä osoitteessa Kauppakaari 1 sekä tilattavissa verkkokaupan kautta (pl. myyntitilisoittimet).


Selaa valikoimaamme ja löydä käytetty kitara, joka sopii tyylillesi ja budjetillesi. Olipa hakusessasi sähkökitara, akustinen kitara tai bassokitara, meiltä löydät laadukkaat vaihtoehdot kaikkiin tarpeisiisi. Tutustu käytettyjen kitaroiden maailmaan ja löydä oma aarteesi jo tänään!

Loading...